Lippujen hinnat 

Sisältää pääsylipun sekä narikkamaksun, käsiohjelman ja halutessaan kasvomaskin.

  • Aikuiset 18 €
  • Eläkeläiset 16 €
  • Opiskelijat, lapset, työttömät, varus- ja siviilipalvelusmiehet 11 €
  • Varatun lipun (aikuinen, eläkeläinen, opiskelija, varus- ja siviilipalvelusmies) voi muuttaa KeHy:n rinkilipuksi lipputiskillä jäsenkorttia näyttämällä (3 € narikkamaksu maksetaan erikseen)

Koululais- ja opiskelijaryhmien liput 9 € / kpl ryhmämyynnin kautta. 

Ryhmämyynti ja tilausnäytökset

Perushintaisista lipuista annamme 10 % alennuksen vähintään 20 hengen ryhmille. 

Tilausnäytökset ja ryhmäliput tilataan osoitteesta ryhmamyynti(at)huoneteatteri.fi

Lisätietoja antaa Annikka Suoninen puh. 040 552 4793.

UUTTA! Lahjakortit

Lahjakortti on mahtava lahja teatterin ystävälle, mutta myös henkilölle, jonka ei oikein ilman "tuuppausta" tule lähdettyä teatteriin! Voit ostaa Huoneteatterin lahjakortin haluamallesi summalle teatterin lippukassalta esityspäivinä. NetTicketin verkkokaupasta voit myös ostaa 15 € lahjakortin ja 30 € lahjakortin Huoneteatterille. Kaikki lahjakorttimme ovat saldollisia.

Liput

Huoneteatterin liput voit ostaa tai varata NetTicket-lippupalvelun puhelinpalvelusta tai suoraan NetTicketin-verkkosivuilta

NetTicket -lippupalvelu, puh. 0600 399 499.

Hinta 1 e/min + pvm/mpm. Avoinna ma-pe klo 921 ja la-su 1521, PALVELUMAKSUT MYYNTIPISTEISSÄ (Prisma Seppälä): Liput alle 10€/lippu: 1,50€/lippu
ja liput 10-29,99€/lippu: 2,00€/lippu.

NetTicketistä tulee aina sähköpostitse varmistus, joten tarkistathan sen tilauksen jälkeen.

Huoneteatterin ovelta myydään lippuja tuntia ennen esitystä (puh. 014 217 945) saman päivän esitykseen sekä tuleviin esityksiin.

Maksuvälineenä käy käteinen raha, Smartum-kulttuurisetelit, Smartum-kortti ja SmartumPay, Edenred-kortti ja mobiilimaksu sekä Virikesetelit, paperiset Tyky-kuntosetelit, ePassi- ja Eazybreak-mobiilimaksu sekä suomalaiset pankki- ja luottokortit.

Lippujen reaaliaikainen tilanne selviää NetTicketistä ja tuntia ennen esitystä Huoneteatterin lippukassalta.

Ennakkoon NetTicketin kautta varatut liput voit lunastaa etukäteen teatterin lippukassalta esitysten yhteydessä tai teatterin ovelta esityspäivänä aikaisintaan 60 minuuttia ja viimeistään 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Jos lippua ei ole lunastettu 30 minuuttia ennen näytöksen alkua, liput vapautetaan normaaliin ovimyyntiin. Loppuunvaratuiksi merkittyjä esityksiä ennen voi siis tulla kärkkymään mahdollisia vapautuvia lippuja.

 

Vammaiskortti ja esteettömyys

Olemme rekisteröitynyt Vammaiskorttikohde.

Katsomon eturiviin pääsee esteettömästi. Voimme järjestää helposti kaksi pyörätuolipaikkaa, erillisjärjestelyin myös isommalle ryhmälle. Pyydämme ilmoitusta erityisjärjestelytoiveista jo ennakkoon. Pyörätuolipaikat ovat eturivissä vasemmalla. Mahdolliset avustajat pääsevät näytöksiin veloituksetta. Varaustilanteessa pitää muistaa varata paikka myös avustajalle.

Liikuntarajoitteisten kannattaa pyytää kuljetus aivan oven eteen, sillä teatterin ovelle johtava ramppi on hyvin jyrkkä. Valitettavasti alhaalla ei ole pysäköintitilaa. Kävelyn helpottamiseksi liuskassa on kaide.

Kuulovammaisten on mahdollista seurata esitystä tulkkien avustuksella. Tulkkien käytöstä tulee ilmoittaa etukäteen, jotta tekniikka pystyy järjestämään tarvittavan valon ja paikan tulkeille. Pyydämme teitä myös tulemaan ajoissa paikalle tarkistamaan järjestelyiden toimivuus.

Tilauksesta pyrimme järjestämään myös näkövammaisille tulkattuja esityksiä.

Hajusteettomia esityksiä pyrimme järjestämään muutaman vuodessa.

Väliaikatarjoilu

Kahvio on auki ennen esitystä ja väliajalla. Kahvioon käy maksuvälineinä käteinen sekä korttimaksu. Lisää tietoa löydät täältä: Café Ida