Café Ida

-Väliajalla kahvia ja pullaa -

Käynti Huoneteatterissa on elämys, joka alkaa jo lämpiössä. Aula ja siinä toimiva Café Ida vaalivat yhdessä elettyjen yli 60 teatterivuoden henkeä. Tilan viipyvä tunnelma auttaa siirtymään teatterin taianomaiseen maailmaan.

Jyväskylän teatterinaiset ovat hoitaneet kahviota tukeakseen Huoneteatterin toimintaa koko teatterin olemassaolon ajan. Lue lisää Teatterinaisten pitkästä historiasta.

Café Idasta voi ostaa perinteikkäästi hyvää kahvia ja teetä maukkaiden leivonnaisten kanssa. Myytävänä on myös virvokkeita ja makeisia.

Toistaiseksi maksuvälineenä meillä käy ainoastaan kortti!

Tervetuloa viihtymään!

 

Väliaikatarjoilut voit tilata etukäteen:
jyvaskylan.teatterinaiset (ät) gmail.com
tai Pirjo Pellinen 050-3065149

Lämpiön vuokraus
Annikka Suoninen
puh. 040 552 4793
annikka.suoninen (ät) gmail.com

-Jyväskylän teatterinaiset

 

 

Haluatko liittyä Teatterinaisiin?

Teatterinaiset ovat iloinen joukko naisia, jotka haluavat tukea Huoneteatterin toimintaa. Me hoidamme Huoneteatterin lämpiössä toimivaa kahviota Café Idaa. Vuorossa on kerrallaan kaksi henkilöä,jotka vuorollaan hankkivat tarvittavat leivonnaiset. Ne voi leipoa itse tai hankkia muualta. Kulut korvataan. Vuoroja kukin hoitaa esitysten määrästä riippuen n. 8 vuodessa.

Kokoonnumme kerran kuussa syyskuusta toukokuuhun keskustelemaan yhdistyksemme ja Huoneteatterin asioista, käymme katsomassa oman teatterimme esityksiä ja kaksi kertaa vuodessa saatamme tehdä teatteriretken toiselle paikkakunnalle.

Lisätietoja:

Anneli Häggblom, puheenjohtaja
puh. 040 5059175