Café Ida

-Väliajalla kahvia ja pullaa -

Käynti Huoneteatterissa on elämys, joka alkaa jo lämpiössä. Aula ja siinä toimiva Café Ida vaalivat yhdessä elettyjen 50 teatterivuoden henkeä ja tilan viipyvä tunnelma rauhoittaa sekä auttaa siirtymään teatterin maailmaan. Jyväskylän Teatterinaiset vastaavat teatterin lämpiöstä ja kahvila Idasta. Lue lisää Teatterinaisten pitkästä historiasta.

Café Ida tarjoaa perinteikkäästi kuumaa kahvia sekä teetä, kylmiä virvokkeita ja tuoreita makeita kotileivonnaisia, jotka maistuvat molempien kanssa.

Väliaikatarjoilun voivat yli 10 hengen ryhmät tilata etukäteen. Esitysten yhteydessä lämpiötä vuokrataan erilaisten tilaisuuksien pitopaikaksi.

Otathan huomioon, että Café Idassa maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen raha.

Tervetuloa viihtymään!

Väliaikatarjoilut  (yli 10 henkeä) voi tilata:
jyvaskylan.teatterinaiset (ät) gmail.com
tai Pirjo Pellinen 050-3065149

Lämpiön vuokraus
Anneli Häggblom
osoitteesta: anneli.haggblom [ät] luukku.com
tai puhelimitse numerosta  040 505 9175 

-Jyväskylän teatterinaiset

Haluatko liittyä Teatterinaisiin?

Teatterinaiset ovat iloinen joukko naisia, jotka haluavat tukea Huoneteatterin toimintaa. Me hoidamme Huoneteatterin lämpiössä toimivaa kahviota Café Idaa. Vuorossa on kerrallaan kaksi henkilöä, joista toinen on vuoron vastaava. Hän hankkii vuorollaan tarvittavat leivonnaiset. Ne voi leipoa itse tai hankkia ne sovitulta leipojalta. Kulut korvataan.  Vuoroja kukin teatterinainen hoitaa n. 3 syyskaudella ja 3 kevätkaudella.

Kokoonnumme kerran kuussa syyskuusta toukokuuhun keskustelemaan yhdistyksemme ja Huoneteatterin asioista, käymme katsomassa oman teatterimme esitykset ja kaksi kertaa vuodessa teemme teatteriretken .

Lisätietoja:

Anneli Häggblom, puheenjohtaja
puh. 040 5059175