Becoming Icons Huoneteatterissa 18.11. klo 19.30
on kahden tamperelaisen drag- taiteilijan, Carrien ja Tina the Ballerinan upouusi, upea drag-musikaali, joka ammentaa esikuvista; Miten esikuvat ovat vaikuttaneet meihin kaikkiin, kuinka paljon he ovat antaneet meille voimaa- ja millaisia erilaisia esikuvia meillä on. Draamallinen esitys käy läpi esiintyjien omaa elämää, joita esikuvat ovat värittäneet- ja esikuvat vaikuttavat edelleen heidän elämiinsä!

Vähän yli tunnin mittainen esitys ammentaa esikuvistamme ja meihin vaikuttaneiden upeiden artistien sekä musikaalien musiikeista; Musiikkia musikaaleista The Greatest Showman sekä Kinky Boots, ja musiikkia artisteilta Vesala, Kaija Koo ja RuPaul, muutamia mainitaksemme. 

Drag-taiteilijoiden, Carrien ja Tinan meikin ja peruukkien alta löytyy drag-artistit ja näyttelijät Matias Korhonen ja Teemu Sytelä. Alkuvuodesta 2020 he aloittivat teoksen ideoimisen, inspiraationa Helsinki Priden 2020 teema Esikuvat. Musikaali kantaesitys järjestettiin Tampereella su 23.8.2020 ja sen jälkeen musikaalia on esitetty Tampereella sekä osana Helsinki Priden ja Kuopio Priden virallista ohjelmistoa.

Lisätietoa esityksestä ja tekijöistä löytyy musikaalin sosiaalisen median tileiltä: @becomingicons Instagramista ja Becoming Icons Facebookista.

Kesto 1h 15min

Liput: 20/15€ (maksu paikanpäällä käteisellä tai MobilePay)
Lipun varaukset: becomingicons@gmail.com

Näytännöt

ke 18.11.202019:30 vierailu huom. aika
Näytelmän arvioitu kesto 1:15