Lasten- ja nuortenteattereiden festivaali ”Sampo – onnen mylly”
Huoneteatterissa 11.-12.3.2017

Idea perustaa venäjänkielisten lasten- ja nuortenteattereiden kansainvälinen festivaali  "Sampo – onnen mylly" on saanut alkuunsa Art-Master Ry:ssä. Meidän festivaalimme on muutama hullunhauska päivä, jotka ovat täynnä taideiloa, uusia tuttavuuksia ja tietenkin värikkäitä teatterielämyksiä.  

Lasten- ja nuorisoteatteristudio,  joka on olemassa nyt Art-Master Ry:n rinnalla, aloitti oman historiansa jo vuonna 2005 ja pienet artistit ovat esittäneet jo 20 ensi-iltaa. Festivaali on oiva mahdollisuus lapsille ja nuorille esiinytä uusille katsojille, tutustua kansainvälisiin  esityksiin ja esiintyjiin ja saada heiltä oppia.  

Päätavoitteena on lisätä Euroopan venäjänkieliseen teatterielämään uusi värikäs tapahtuma, joka antaa lapsiryhmille mahdollisuuden esiintyä ja myöskin nähdä muita. Festivaali antaa mahdollisuuden teatteripedagogeille jakaa omaa kokemusta ja saada uusia yhteistyökontakteja sekä auttaa oppilaansa säilyttämään ja laajentamaan venäjänkielen osaamista tekemällä se välttämättömäksi lapsen viestinnän työkaluksi. 

Tämän lisäksi kutsumme mukaan aikuisten teatteriryhmiä, jotka esittävät kaiken ikäisille dramaattisia näytelmiä ja nukke-esityksiä.   Meidän festivaalimme on hauska ja kiehtova, joten se on todellakin "Onnen mylly"! 

Liput myy ArtMaster, puh. +358 50 406-52-75
http://www.art-master.fi/sampo-onnen-mylly