Jyväskylän Ylioppilasteatteri esittää:

MERKKIMIES — MAN OF MARK

Naamioteatteriesitys — Mask theatre performance

Kevään menestysnäytelmä tulee taas! Naamioteatteriesitys Merkkimies piipahtaa elokuun alussa Tampereen Teatterikesässä. Jyväskyläläisilläkin on vielä yksi mahdollisuus nähdä esitys: Huoneteatterissa la 8.8. klo 18.

Kuka sinä olet?
Minne sinä menet?
Ketä sinä seuraat?
Mitä sinulta halutaan?
Mitä sinä haluat?
 

Ihminen on yksilö. Jokainen ihminen on laulun arvoinen. Me olemme kuin lumihiutaleita, ei ole kahta samanlaista. Me tiedämme tämän kaiken, koska sitä toitotetaan meille joka suunnalta — samalla kun meitä vaaditaan sopeutumaan normiin, elämään niin kuin muutkin, kadottamaan omituiset haaveemme.
Merkkimies on yksilön tarina, mutta silti tarina meistä kaikista. Se seuraa yhden ihmisen kehitystä syntymästä kuoleman kuilun reunalle. Se alkaa puhtaasta paperista, siitä tilasta kun kaikki on mahdollista, ja päätyy sinne missä vaihtoehtoja ei enää ole. Merkkimies on sanaton matka.
Maskiteatteri kertoo kaiken kuvan ja musiikin keinoin. Tämä on harvinainen tilaisuus. Jyväskylän ensimmäinen koko illan naamioteatteriesitys tarjoaa ainutkertaisen ja unohtumattoman elämyksen. Tule!

Suvi Salomaa valmistui näyttelijäksi Englannissa ja opiskeli maskiteatteria Vamos Theatressa. Suomessa hän on ohjannut kaksi maskiteatteriesitystä. Antti Viitamäki on pitkän linjan teatterin- ja musiikintekijä. Neljäänkymmeneen ohjaustyöhön mahtuu mm. useita musikaaleja.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Suvi Salomaa ja Antti Viitamäki
Musiikki: Antti Viitamäki
Naamiot: Suvi Salomaa ja Russell Dean
Puvustus: Onerva Luoma
Esiintyjät: Ayla Brinkmann, Sanni Hirvonen, Erkko Laukia, Siiri Lehtonen, Ville Leppänen, Noora Määttä, Nico Rissanen, Eeva Sutinen, Aino Vauhkonen ja Sauli Yksjärvi
Tarpeisto: Eetu Kinnunen ja Annika Miettinen
Tekniikka: Antti Koskinen, Jani Pietikäinen ja Jenna Rauvala

Merkkimiehen traileri

Esityspaikkana Jyväskylän Huoneteatteri (Sammonkatu 4)

Näytännöt

la 8.8.201518:00 vierailu (Vierailu)
Näytelmän arvioitu kesto 02:30


Liput: 13/8€  (alennukseen ovat oikeutettuja opiskelijat, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet, työttömät, eläkeläiset) Esitys on K-12. Kesto n. 2,5 h sisältäen väliajan. Lipunvaraukset ja tiedustelut: 050 337 0334, sihteeri@jyt.fi