Teatterileskien levynjulkistamiskeikka

Huoneteatteri, lauantaina 28.2.2015 kello 19.00

Liput 10€ Levyt 12€  (maksut käteisellä)

Lippuvaraukset: teatterilesket@gmail.com, p 040 7737618

www.teatterilesket.fi   

Mitä syntyy, kun kaksi muusikkoa istuvat kumpainenkin yksikseen kotona puolisoidensa harrastaessa teatteria?

No, siitä syntyi Teatterilesket!

Teatterilesket julkaisivat juuri ensimmäisen levynsä. Tätä juhlistetaan levynjulkistamiskeikalla Jyväskylän Huoneteatterissa (Sammonkatu 4) lauantaina 28.2.2015 kello 19.00.

Teatterilesket haluavat tarjota levyllä kuulijoilleen maistiaisia lauluistaan. Laulut ovat aidosti soitettuja, koskettavia, humoristisia, tavallisia tarinoita elämästä. Musiikki on konstailematonta ja rehellistä suomi folkkia, jonka lomasta löytyy kansanmusiikin vivahteita ja miksei hitusen popahtavaakin meininkiä.

Teatterilesket soittavat Jaana Elorannan sanoittamia ja säveltämiä lauluja. Jaana Eloranta (laulu, viulu, nokkahuilu, kitara) ja Timo Tikka (kitara, laulu) aloittivat yhteistyön kesällä 2013. Laulujen sovitukset syntyvät parivaljakon yhteistyönä.

Jaana Eloranta on kotoisin Keskipohjanmaalta, Vetelistä. Jaana soittelee vaarinsa, mestaripelimanni Aldevin Peltoniemen, rakentamalla viululla ja jatkaa näin suvun musiikillisia perinteitä. Nykyisin Jaana asustaa perheineen Jyväskylässä ja toimii musiikinohjaajana Jyvälän kansalaisopistossa, Jyväskylän kansalaisopistossa ja hyörii musiikin parissa siellä täällä freelancerina.

Timo Tikka on kotoisin Savon sydämestä, Kuopiosta. Timo on vankka musiikin ammattilainen ja monessa musiikkigenressä viihtyvä kitaristi/basisti. Jyväskylässä puolisoineen asustava Timo työskentelee Saarijärven musiikkiopiston ja kansalaisopiston rehtorina.

Teatterileskien laulaviin tarinoihin voit tutustua osoitteessa: www.teatterilesket.fi

Näytännöt

la 28.2.201519:00 Ensi-ilta vierailu
Näytelmän arvioitu kesto 1,5h