Harkkariarkea!

Aihe: - Kirjoittaja: Laura - 13.03.2015

Moikka moi ja heippa hei!

​Huoneteatteri täyttyy jännityksen ilmapiiristä aina iltaisin ennen esitystä, mutta mitä tapahtuu viikon aikana kun harkkarit pyörittävät paikkaa?

Huoneteatteri on aina siistissä kunnossa nuorten ja ahkerien teatterihengettärien ansiosta. Näyttelijöiden pukkarit siistitään, lattiat imuroidaan ja tiskejäkin tulee tiskattua. Kaikki lavasta katsomoon ja kahvioon on aina puhtaana ja raikkaana odottamassa vieraitaan. Onhan meillä tietenkin myös pyykkikone, jota tosin allekirjoittanut ei ole nähnyt vielä käytössä... 

                         

Henna, ja jo oman työjaksonsa hetki sitten päättänyt Milka työn touhussa.

Julian päivät täyttyvät nopeasti pukuvuokraamon ylläpitämisestä ja kahden näytelmän, Kalenterityttöjen ja Lyseon lukion Jänishousu & Leijonasydän- näytelmän puvustamisesta. Asiakkaitakin käy varsinkin sesonkiaikaan paljon, joten pitkistä kahvituokioista on kai turha haaveilla. Myös Eetu on täystyöllistetty näiden näytelmien tuottajana. Aika kuluu mukavasti (tai joinain päivinä ei niin mukavasti) talousasioiden, markkinoinnin, lehdistön ja aikataulujen pyörteissä. 

  Kuvassa Milka, Henna ja Waltsu

Jokaiseen päivään kuuluu kuitenkin pieni hengähdystauko tai pari ja kitaraakin ehtii siinä välissä viritellä. Tällä erää työnkuvaan kuuluu myös erään videoprojektin käsikirjoitusten parissa häärääminen ja siihen liittyvien asioiden kasassa pitäminen. 

Uusi harkkari, valokuvauksen opiskelija Laura kiittää ja kuittaa!