Phoboksen ja Deimoksen enskarifiilikset

Aihe: Phobos & Deimos - Kirjoittaja: Henna - 24.02.2015

Heippa!

Perjantai-iltana Huoneteatterin ilma suorastaan kihisi jännityksestä, kun Antti Viitamäen kynäilemä sekä ohjaama draama Phobos ja Deimos - Pelko tulee uniin sai kauan odotetun kantaesityksensä. Katsojat pakkautuivat yleisöön ja salissa vallitsi kieltämättä varsin tiivis tunnelma, olihan esitys loppuunmyyty! Allekirjoittaneen täytyy myöntää, että vaikka itse kutakin työryhmän jäsentä enskari varmasti jännitti, oli silti mahtava fiilis päästä viimeinkin tuomaan esitys yleisön eteen kuukausien harjoittelun ja hiomisen jälkeen!

Yleisöltä saatiin positiivista palautetta, moni oli liikuttunut ja vaikuttunut, ja ihmiset uppoutuivat näytelmän maailmaan intensiivisesti. Näytelmän vakavista teemoista huolimatta mahtui siihen myös huumoria, ja kuului yleisöstä naurunhörähdyksiäkin!

Esityksen jälkeen olikin vuorossa perinteinen ensi-iltakaronkka, jossa kuultiin puheita niin Raili Kivelältä kuin ohjaaja Antti Viitamäeltäkin, ja kuuluihan juhlaan tietysti perinteiset ensi-iltalahjatkin! Karonkassa saimme nauttia myös herkullisesta ruokatarjoilusta, johon kuului mm. kasvissosekeittoa sekä Milkan ja Hennan valmistama enemmän tai vähemmän maukas sitruunapiiras.

Loppuilta sujui rattoisissa tunnelmissa juttelusta ja mahtavasta enskarifiiliksestä nauttien! Ja pitihän Waltsu myös terapiatuokioita näyttämön psykologin vastaanotolla, joten murheitakin pääsi purkamaan jos siihen oli tarvetta!

Tässäpä pieni maistiaisvideo enskaritunnelmista!

https://www.youtube.com/watch?v=Wdl9KP1jreA&feature=youtu.be

Videosta kiitos Kirsi Saurénille! 

Terkuin Henna!