Huoneteatterin syyskokous 2011 ja pikkujoulut

Aihe: yleistä - Kirjoittaja: Jani Rutanen - 14.11.2011

KUTSU Huoneteatterin syyskokoukseen ja pikkujouluihin.

Hyvä Huoneteatterin jäsen, on aika jälleen päättää yhteisen teatterimme ensi vuoden tapahtumista. Teatterin syyskokous pidetään 20.11.2011 klo 18 alkaen.

Ennen syyskokousta on tarjolla kahvia klo 17.30 alkaen ja kokouksen jälkeen haluamme kutsua jäsenet ja produktioissa toimivat viettämään teatterin väen yhteisiä pikkujouluja.

Kokouksessa käsittelemme sääntömääräiset asiat eli toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2012. Toimintasuunnitelmaan voit tutustua etukäteen kokousviikolla teatterin kotisivuilla. Lisäksi puheenjohtajan paikka on avoinna, koska minä olen lähdössä Jyväskylästä. Viimeistään kokouksessa on myös mahdollisuus ilmaista halunsa lähteä mukaan vaikuttamaan teatterin johtokuntaan.

Kokouksen jälkeen vietämme pikkujouluja hyvin vapaamuotoisesti. Luvassa on Lyseon Rytminvaihtajien tuottama jouluinen tarjoilu, joululauluja ja muuta pientä jouluista ohjelmaa. Tarjoilun takia kaipaamme ilmoittautumisia viimeistään tiistaina 15.11. Ilmoitathan tulostasi teatterin sihteeri Annelille (anneli.haggblom[ät]luukku.com / 0405059175).

Tule siis tapaamaan teatterin muuta väkeä ja tarinoimaan tulevasta vuodesta mukavan jouluisissa merkeissä. Nähdään syyskokouksessa!


Jani Rutanen
Puheenjohtaja
Jyväskylän Huoneteatteri ry