Haluatko mukaan Huoneteatterin toimintaan?

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Huoneteatterin jäseneksi. Jäsenenä pääset mukaan Huoneteatterin aktiiviseen joukkoon ja harrastajateatterin taianomaiseen maailmaan. Harrastaa saat joko aktiivisesti tai satunnaisemmin, omien mahdollisuuksiesi mukaan.

Kun Huoneteatterin johtokunta on hyväksynyt sinut jäseneksi, saat jäsenmaksutiedot. Jäsenenä saat tietoa toiminnastamme kevät- ja syyskirjeissä sekä sähköpostilla. Lisäksi pääset tutkimaan jäsenosiomme aarteita.

Otamme sinuun yhteyttä, kun tarvitsemme tekijöitä tehtäviin, joista olet kiinnostunut. Jos tietosi muuttuvat tai haluat irtisanoa jäsenyytesi, voit ilmoittaa siitä meille tällä kaavakkeella. Ohjaajalla on aina viimeinen sana näyttelijöiden valitsemisessa, mutta uudet jäsenet saavat varmimmin roolin osoittamalla osallistumalla ensin teatterin toimintaan muutoin. Jokainen mukana ollut tietää, että myös kuiskaajana, tarpeistonhoitajana, puvustajana ja monessa muussa roolissa työskentely on luovaa ja innostavaa ryhmätyötä muiden teatteria rakastavien kanssa.

Tiedustelut: Hilkka Mäkelä, hilkka.makela1 (ät) gmail.com, 050 309 9519.


Liittymislomake
Uusi jäsen (20 €/kalenterivuosi)
Vanhojen tietojen päivitys
Jäsenyyden päättäminen

Etunimi:

Sukunimi:

Lähiosoite:

Postinumero:

Postitoimipaikka:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

Syntymävuosi:


Kiinnostuksen kohteet (voit rastittaa useamman):

Näyttelijä
Ohjaaja
Tuottaja
Kuiskaaja
Lavastus
Valot ja äänet
Maskeeraus / Kampaukset
Puvustus

Markkinointi
Lipunmyynti
Järjestäjä/tarpeiston hoitaja
Narikka
Teatterinaiset

Muu, mikä:


Kerro itsestäsi lyhyesti:

Kirjoita alle Huoneteatterin perustamisvuosi 1958: