Lippujen hinnat 

  • normaalilippu 18 €
  • eläkeläislippu 16 €
  • opiskelijat, työttömät, varus- ja siviilipalvelusmiehet 11 €
  • 3 euron naulakkopalvelu- ja käsiohjelmamaksu myös rinkilippuihin

Lipun hintaa sisältyvät naulakkopalvelut (yleisölle mm. hengitysuojia tarjolla) sekä valmiiksi istuimille jaettu käsiohjelma.

Teatteri toivoo, että liput lunastettaisiin sähköisesti www.NetTcket.fi -palvelusta. Näin minimoidaan kosketuskontaktit.

Jos lipun ostaa tuntia ennen esitystä ovelta, toivotaan korttimaksua. Nettiostoksen kautta saadaan myös katsojien yhteystiedot, joiden avulla tieto esityksen peruuntumisesta saadaan välittömästi lipun ostaneille. Mahdollisen altistumisen vuoksi yhteystieto otetaan talteen myös lipun teatterilta ostaneilta.

Jyväskylän Huoneteatterin syksyn 2020 esitykset ja korona-ajan erityisjärjestelyt

Esityksiä koskevat kaikki samat rajoitukset kuin muutoinkin kokoontumisia eli oireisena tai koronalle altistuneena ei pidä tulla teatteriin. Lipun voi sairaus- tai karanteenitapauksissa kuitenkin vaihtaa vuoden voimassa olevaan vaihtolippuun ilmoittamalla viimeistään kaksi päivää etukäteen osoitteeseen ryhmamyynti(ät)huoneteatteri.fi tai tuntia ennen esitystä puhelinnumeroon 014 217 545.

Olemme puolittaneet katsomon, niin että joka toinen istuin pysyy tyhjänä sekä sivu- että syvyyssuunnassa. Näin myytäviä paikkoja on epidemia-aikana vain 42, jotta tartuntariski voidaan minimoida. Lippujen ennakkoon ostaminen on siis entistä tärkeämpää, jotta ehtii saada lipun.

Sisään teatteritilaan pääsee jo viimeistään 15 minuuttia ennen esitystä, jotta ruuhkaa naulakollakin voidaan välttää. Jos lipun aikoo ostaa vasta teatterilta, kannattaa tulla ennen puolta, jotta naulakolla ei ole väentungosta. Narikassa on ekstrahenkilökuntaa, jotta takkien jättäminen sujuu nopeasti.

Jyväskylän Huoneteatteri tekee erilaisin keinoin kaikkensa viruksen torjumiseksi, jotta yleisö voi tulla turvallisin mielin virkistymään ja saamaan uusia ajatuksia myös näinä hankalina aikoina.

Lämäpimästi tervetuloa!