Jänishousu & Leijonasydän

Aihe: - Kirjoittaja: Laura - 17.03.2015

Moi!

Näin kevään tuodessa auringon ja katupölyn, on aika aloittaa uuteen näytelmään tutustuminen. Kyseessähän on jälleen Lyseon lukion jokavuotinen. Tänä vuonna toukokuussa ensi-iltansa saa lasten, nuorten ja miksei aikuistenkin näytelmä Jänishousu & Leijonasydän. Näytelmä sijoittuu sirkusmaailmaan ja juonena mitään liikaa paljastamatta on pelkojen kohtaaminen ja voittaminen.

 
Näytelmässä on mukana iso joukko innostuneita nuoria, joita ohjaa Raili Kivelä. Ensimmäisen kerran kun tapasin konkkaronkan, jaettiin käsikirjoitukset ja tietenkin roolit.


  ​ 

Käsikirjoituksia alettiin lukea ja hiljalleen nuorille näyttelijöille alkoi muodostua kuva omasta hahmostaan.


Pian alettiin jo tutustua Huoneteatterin näyttämöön ja näytelmän kulkua alettiin harjoitella pienissä osissa. Harjoituksissa ovat paikalla ne, jotka suinkin pääsevät ja Raili toteaakin useaan otteeseen, että jokaisen on tärkeää pitäytyä hahmossaan koko ajan, vaikkei repliikkejä juuri sillä hetkellä näytelmää olisikaan.

  
Harjoituksia on käyty nyt kolmatta viikkoa ja tähän aikaan on sisältynyt  jos jonkinlaista eläytymistä. 
 

 

Myös kokouksia on pidetty. Eetu Juvonen on pestattu projektin tuotantopäälliköksi ja yhteistuumin sujuu suunnitelma käytännön asioista.

 


Seuraavalla kerralla mukaan astuu Lastenmusiikkiorkesteri Loiskiksen taiteellinen johtaja ja muusikko Erkki Okkonen, tästä lisää myöhemmin! 

Laura kiittää!

 

 


Muokattu: 2015-03-17

 

 


Muokattu: 2015-03-17

 

 


Muokattu: 2015-10-23