Tutustu Juliaan!

Aihe: Henkilökunta - Kirjoittaja: Jenna ja Milka feat Julia - 23.01.2015

Perjantai-päivää kaikille!

Lupasimme joulun alla kertovamme lisää pukuvuokraamon hoitajasta ja puvustajasta Juliasta, ja tämä hetki on viimein koittanut! 

Nimi: Julia Kananen

Ikä: 26

Muodin lempiaikakausi: jos täytyy valita niin 70-luku, koska se on ehkä eniten mun tyyliä

Näytelmä, minkä ehdottomasti haluaisin puvustaa: Se on ehdottomasti se Kellopeliappelsiini

Ihailemani henkilö: Pakko sanoa, että Salvador Dali, hän on lempitaitelijani, ja ammennan motivaationi kaikkeen tekemääni taiteeseen Dalin inspiroimana

Tällä hetkellä olen innostunut: shamaanirumpujen teosta

Lempibiisini tällä hetkellä: uusimmista tulokkaista Baxter Stockmanin Labour      (linkki: https://www.youtube.com/watch?v=z5mtKjXlddc)

Hauskinta työssäni: vaihtuvuus, että saa tehdä kaikkea. Luova hulluus on parasta!

Muuta ihanaa elämässä: kaksi ylisosiaalista kissaa (Okami ja Tartsu), joiden kanssa höpötän minkä kerkiän. Ja tottakai ystävät ja perhe ovat tärkeitä.

Tällä hetkellä työn alla: pukuvuorkaamon päivittäinen ylläpito, sekä kesän Kalenterityttöjen puvustus. Projektia pukkaa myös syksylle, eli paljon kivaa tiedossa!

Pukuvuokraamon pyörittämiseen kuuluu asiakaspalvelu sekä puvustonhoito, ja myös toisinaan toisten(kin) jälkien siivoaminen. Ihmiset tarvitsevat erilaisia asuja mitä erikoisimpiin teemajuhliin, mutta myös ihan arkisimpiin menoihin, esimerkiksi vuodenvaihteessa eri vuosikymmenteemabileet ovat olleet suosittuja. Myös penkkarit tuovat lisää asiakkaita. Pukuvuokraamosta löytyy mitä oudoimpia luomuksia, mitkä ovat joko tulleet lahjoituksina, tai tehty jotain näytelmää varten ja jääneet sen jälkeen pukuvuorkaamolle. Yksi erikoisimmista asuista on karhupuku, mikä näyttää oikealta karhuntaljalta, päineen kaikkineen. Kannattaa siis tulla käymään, vaikka mielessäsi olisi minkälainen toive tahansa, sillä jos sitä ei löydy, voimme mahdollisuuksien mukaan rakentaa asukokonaisuuksia!

Julian tavoittaa numerosta 0447287278 tai sähköpostitse osoitteella pukuvuokraus@huoneteatteri.fi

Terveisin: Julia, Jenna ja Milka (+ ympärillä tuijottavat silmäparit, eli Eetu ja Henna)

PS. Tänä viikonloppuna Huoneteatterilla vierailee Laulu aamulle vuoren laelta -esitys, jonka ensi-ilta on TÄNÄÄN klo 19.00! Tarjolla tuoretta voipullaa (tosi hyvää, maistettu on!), Hennan ja Milkan leipomia :)) Esityksen ohjaaja Tarja-Liisa Qvintus ja näyttelijä Siru Kovala kävivät Radio Jyväskylän haastattelussa kertomassa lisää esityksestä: http://www.radiojyvaskyla.fi/uutiset-ja-haastattelut/laulu-aamulle-vuoren-laelta-runoesitys-valmistuu-ensi-iltaan/41/2959 

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA ALLIHUUPPA!