Hajusteeton esitys

Aihe: - Kirjoittaja: Hajusteettomat harkkarit - 16.01.2015

Huh! Tehosiivousviikon jälkeen, on ihanaa kun on perjantai! Ollaan harkkareiden kanssa siivottu lähes koko Huoneteatteri lattiasta kattoon! Fiilis on mahtava kun huomaa työnsä tuloksen. Tuntuu jopa, että on helpompi hengittää. Toivottavasti lauantain loppuunmyydyssä Kahden herran palvelijassa menee kaikki hyvin, kun järjestämme hajusteettoman esityksen mutta emme yhtään mauttoman.

Mitä hajusteeton esitys sitten tarkoittaa? 

Paikalle tulee siis sekä tavallisia astmaatikkoja että hajusteille herkistyneitä. Viikon mittaan olemme käyttäneet siivouksessa mahdollisimman vähän haisevia pesuaineita. Hajusteeton esitys tarkoittaa myös, että koko viikolla ei saisi suihkutella hiuslakkoja ja vastaavia. Tällä viikolla olemme tehneet erityistarkan siivouksen yleisötiloissa ja näyttämöllä. Muunmuassa olemme keikkuneet huterilla tikkailla, painovoimaa uhmaten, katonrajassa pölyhuiska kourassa. 

Muutkin kun hajusteettoman esityksen katsojat! Tekin pääsette nauttimaan puhtaudesta ja hulvattomasta komediasta perjantaina klo 19 ja sunnuntaina klo 15. Jee :)

Ensiviikolla Laulu aamulle vuoren laelta runo- ja proosa esitys. Vaikuttaa ihanan hyväntuuliselta! Teemana runoissa ja proosateksteissä on luonto, joka on läheinen esityksen tekijöille. Mukaan on otettu äänimaailmaa, maailmanmusiikkia ja lauluakin. Esitys on notkea, jänskä, riemukas, haikea ja kantaaottava. Lippuja voi varailla ohjaaja Tarja-Liisa Qvintukselta tarjaliisaqvintus@gmail.com 

Hyvää viikonloppua!

Toivottaa harkkarit Henna, Milka ja Waltsu (kuvan järjestyksessä)

ennen

 

jälkeen