Joulu tuli Huoneteatterille

Aihe: - Kirjoittaja: Milka ja Jenna - 18.11.2014

Hyvää kirpsakkaa marraskuista pakkaspäivää!

Pitkän hiljaiselon jälkeen teatteriaktiivit Milka (harkkari) ja Jenna (sihteeri) päättivät herättää Huoneteatterin blogin eloon. Ideana on kuvata arkea ja juhlaa Huoneteatterin kulisseissa sekä lavalla kuvin ja pikku tekstein.  

Joulu on näkynyt Huoneteatterilla jo jonkun aikaa pikkujouluryhmien myötä. Tosiaan Cafe Idan lämpiötä pystyy vuokraamaan muunmuassa juhla- ja kokoustilaisuuksiin noin 80 hengelle. Useat ryhmät ovatkin jääneet juhlimaan Kahden herran palvelija esityksen jälkeen pikkujouluja. Jos vielä etsit esimerkiksi työporukallesi tekemistä pikkujouluiksi, vaikuttava Äkkiä viime kesänä näytelmä pyörii vielä viiden näytöksen verran ja tilaa löytyy vielä isommillekkin ryhmille. Muutamia yksittäisiä paikkoja saa vielä Kahden herran palvelijaankin. Joten lämpimästi tervetuloa!

 Tänään koristeltiin Huoneteatterilla kuusi ja kuunneltiin joululauluja. Täällä alkaakin jo näyttämään tunnelmallisen jouluiselta.

Täällä oli tänään hulinapäivä, kävi paljon immeisiä ja hahmoja, muunmuassa joulupukki.

Kiitos (ja anteeksi) Roope<3

Seuraavassa blogipäivityksessämme kurkkaamme teatterin salaisimpiin nurkkauksiin ja saatamme tavata pari tonttuakin. Tässä vielä piristys päiväänne: http://www.youtube.com/watch?v=e6bz9itf4BE

Rakkain terveisin Jenna ja Milka.