Harmonian ensimmäinen tapaaminen

Aihe: Harmonia - Kirjoittaja: Riku Suonio - 17.01.2011

 

Työryhmä

Työryhmä tutustuu tekstiin ohjaaja Jani Ahosen luotsaamana. Vasemmalla näyttelijät Joonas Kuusela, Marja Pylkäs ja Tuomas Koskela, sekä oikealla osa tuotantoporukasta. Paikan päällä valomies Essi Heinonen, tuottaja Aino Martiskainen ja lavastaja Katri Heiskanen. 

26. marraskuuta 2010, Huoneteatterin lämpiö.
105 päivää ensi-iltaan.

Tästä se alkaa. Harmonia-näytelmän näyttelijät ja osa tuotantotiimistä kokoontui Huoneteatterille ensimmäisiin lukuharjoituksiin. Potkis vaan, ja näytelmä on potkaistu liikkeelle ohjaaja Jani Ahosen toimesta.

Harmooninen tilaisuus piti sisällään nopean esittelykierroksen, (joskin tuotantopuolelta lähes kaikki ovat tuttuja viime kevään Punahukka-näytelmästä) sekä käsikirjoituksen läpiluennan. Tämä aiheutti hyväksyvää kikattelua ja hykertelyä työryhmässä. Näytelmä onkin vielä hauskempi ääneen luettuna. Hyvillä mielin eteenpäin

Näyttelijät Tuomas Koskela, Marja Pylkäs ja Joonas Kuusela tutustuvat  ensimmäistä kertaa porukalla roolihahmoihinsa Olaviin, Saaraan ja Aleksiin. Mika Myllyahon Teksti vie huomaamatta mennessään... 


Elämän eliksiiri ja kaiken luovan toiminnan polttoaine! Eli kahvia kuluu tämänkin näytelmän aikana ämpäri kaupalla. Hooray kofeiini!